De ce este util learning towerul sau turnul de invatare?

Iti amintesti cum te urcai pe ce aveai la indemana cand erai copil ca sa ajungi la nivelul dulapului sau al mesei, doar ca sa fii in mijlocul actiunii alaturi de oamenii mari? Cu siguranta curiozitatea naturala a copilului de atunci te-a impins cel putin o data sa intorci o galeata sa te cateri pe ea sau, de ce nu, pe un scaunel din lemn. Aminteste-ti cum iti tremurau picioarele si te straduiai sa iti tii echilibrul. La fel simte si copilul tau, doar ca acum exista learning towerele.  Acestea fiind  produse sigure pentru copilul tau, care il ajuta sa fie prezent in activitatile de zi cu zi, fara riscul de a-si pierde echilibrul sau de a se urca pe alte obiecte instabile.

In plus, iata cateva motive pentru care sa ii oferi copilului tau un turn de invatare si, odata cu el, posibilitati nebanuite de explorare, tranformand fiecare activitate in joaca:

  1. Gatitul devine mult mai amuzant si mai simplu. De cate ori ai lasat gatitul si ai fugit la micutul care plangea si iti solicita atentia? Ori statea agatat de tine si cerea tot timpul in brate sau avea chef de joaca? Learning tower-ul transforma radical tot ce stiai inainte si te scapa de multe griji. In final, tu vei fi mai linistita ca copilul tau este langa tine in siguranta, iar el va fi mult mai fericit si chiar se va distra explorand lumea colorata a bucatariei si a ingredientelor. De asemenea, veti putea profita impreuna de momente frumoase care ii satisfac curiozitatea.
  2. Copilul are o noua perspectiva asupra a tot ceea ce il inconjoara. Fiind mai inalt, totul devine mai accesibil si mai usor de explorat. Iar pe tine te scapa de ridicat in brate si pus inapoi jos de cateva zeci de ori pe zi.
  3. Ii ofera copilului un sentiment de importanta. Copilul poate primi diverse sarcini pe care sa le faca alaturi de tine, ajutandu-l astfel sa se simta important, inclus in majoritatea activitatilor care se desfasoara in jurul lui zi de zi si aducandu-si propria contributie.
  4. Stimuleaza procesul de invatare. Faptul ca sta in turnul de invatare la un nivel mai inalt si are acces la mai multa informatie, va fi mai dornic de cunoastere si va avea o multime de intrebari si ganduri noi.
  5. Copilul are libertatea de a explora in ritmul lui. Inca din momentul in care poate sta singur in picioare si este capabil de autocontrol, copilul poate fi pus in learning tower, deschizandu-i-se noi orizonturi spre cunoastere si descoperire.

Comentarii