Setul masuta si scaunele pentru copii – un must have

Copilul tau are o pasiune pentru scris sau desen inca de cand deabea a invatat sa mearga? Atunci o masuta cu scaunele este alegerea perfecta, pentru a se distra impreuna cu prietenii sai sau singur. Adevarul este ca indiferent cu ce ganduri cumperi aceste piese de mobilier, copilul tau va fi foarte fericit ca i-ai adus un loc unde isi poate desfasura activitatile in liniste si intr-o poziti comoda pentru el.

Un set format dintr-o masuta cu doua scaunele pentru copii este o piesa de mobilier foarte utila, inca de la o varsta frageda.  Cu ajutorul setului, copilasul se va putea juca, manca, citi, colora, picta, si va sta cuminte ore intregi jucandu-se pentru a-si dezvolta creativitatea si abilitatile personale. De asemenea, cu acest set il vei convinge ca nu este nevoie sa mai scrie si deseneze pe perete. Cu un design aparte, culori pastelate inedite (mint, roz si alb) seturile noastre iepuras si ingeras il vor incanta pe cel mic dar si pe cei mari

Caracteristici masuta copii

Masuta este realizata din lemn masiv, iar blatul din mdf pentru un finisaj perfect, fiind vopsita cu vopsea pe baza de apa, non toxica. Curatarea acesteia este facila, este necesar a se sterge cu o carpa moale din microfibra si cu dezinfectant potrivit lemnului pentru a inlatura murdaria si praful.

Caracteristici scaunel copii

Scaunelele sunt robuste si durabile, iar inclinatia usoara pe spate a aripilor de inger sau a urechiuselor de iepuras  face scaunele sa fie confortabile pentru copil si ofera totodata o eleganta extraordinara.

  

Comentarii