Spatiul nu mai este un impediment – turn de invatare pliabil

Turnul de invatare este proiectat pe baza principiului de baza al pedagogiei Montessori pentru dezvoltarea independentei si implicarea copilului in sarcinile de zi cu zi. Copiii vor aprecia oportunitatea de a se implica in pregatirea meselor sau in a ajunge la chiuveta pentru a spala vasele intr-un mod confortabil si sigur!

Parintii, insa, de obicei sunt ingrijorati de cat spatiu va ocupa un turn de invatare, mai ales daca locuinta este una mica, in care fiecare centimetru conteaza. De aceea ,am creat learning tower-ul pliabil, care este un vis devenit realitate pentru locuintele mici sau parintii care nu isi doresc ca acest produs sa stea in mijlocul casei.

Turnul de invatare pliabil este un concept unic si un instrument util pentru orice familie cu copii intre 1-5 ani. Este proiectat pentru a permite copiilor sa-l urce foarte usor, avand si 2 trepete de inaltime pentru a se potrivi diferitelor varste si a putea fi folosit o perioada lunga de timp. Cu learning tower-ul pliabil, copiii mici nu trebuie sa astepte sa fie mai inalti pentru a ajunge undeva sus, sa se spele singuri pe maini sau sa ii ajute pe mami si tati in timp ce gatesc, totul in deplina siguranta! In plus, este primul si singurul turn care poate fi pliat cu o singura mana datorita unui sistem de pliere super simplu. Odata inchis, poate fi transportat cu usurinta dintr-o camera in alta sau depozitat dupa usa sau frigider.

Acum spatiul nu mai este o problema pentru a-i oferi copilului independenta de care are nevoie pentru a invata si a se dezvolta intr-un mod armonios – alege turnul de invatare pliabil.

Comentarii