Bucătărie , din lemn premium

749,00 RON (Reducere 15%)
634,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ULTIMELE BUCATI PE STOC
Comenzi telefonice - 07428263760742826376
Cod produs - SKU: TL8205

Bucătărie, din lemn premium - Mini Chef Home Kitchen - 16 piese, echipamente și accesorii complete pentru gătit.

Joc de rol, bucătărie din lemn cu accesorii pentru gătit - dezvoltă abilități sociale, creative și imaginative Lăsați-l pe micul bucătar să se simtă ca acasă în timp ce agită în mâncare - copiii mici adoră să se prefacă și acest set adorabil îi va ține ocupat ore întregi. Lăsați-i să vă felieze o bucată de pâine de casă și să prepare o ceașcă de ceai în ceainic. Acest set are totul, inclusiv un cuptor / aragaz pentru gătit, chiuvetă pentru spălarea vaselor și un dulap pentru a depozita totul. Această bucătărie clasică, dar contemporană, este construită dintr-un lemn rezistent și va oferi ore în șir departe de ecran. Nu este un simplu set ieftin din plastic, aceasta este robust și va rezista în timp. Fetele și băieții vor iubi designul super cool, într-o culoare albastru-gri pastelată, alb și cu accente roșii. Fiecare detaliu a fost gândit!

Setul include un ibric alb din lemn masiv, 2 căni și farfurioare, 3 ustensile și suport pentru ustensile, un prosop de ceai din pânză, un săpun, o baghetă pentru feliere și o tavă pentru cuptor care poate fi folosită și pentru acoperirea zonei chiuvetei și asigura o suprafata de lucru suplimentară.

Situațiile din viața reală îi inspiră pe copii să gândească creativ în timpul copilăriei și îi determină să interacționeze mai ușor cu ceilalți, în același timp, construind încredere și prietenie. De asemenea, le consolidează limbajul, emoțiile și abilitățile motrice fine. Copiii vor învăța să gândească pas cu pas și să cultive bune obiceiuri organizaționale în timp ce îndeplinesc sarcini. Încurajează interacțiunea cu părinții și frații pentru a rezolva problemele și a-și îndeplini obiectivele.

Recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

JOCURILE PREMIUM CREEAZĂ UN MEDIU DE JOC NATURAL - TLT folosește cunoștințele și creativitatea pentru a aduce energie și emoție jucăriilor realizate din lemn premium. Din dorința de a proteja pământul, folosesc doar lemn ecologic. Realizat dintr-o resursă regenerabilă - Vă doriți ce-i mai bun pentru copilul dumneavoastră și această jucărie chiar acest lucru livrează. Fabricat din lemn de arbore din cauciuc regenerabil, aceasta este o jucărie ecologică și sigură, care nu conține substanțe chimice, iar pentru fiecare copac care devine o jucărie frumoasă, un altul este replantat. Vopseaua folosită este pe bază de apă, non-toxică, pentru a păstra copii în siguranță.

ÎNDEPLINEȘTE LA TOATE STANDARDELE DE SIGURANȚĂ EUROPENE ȘI AMERICANE DE CALITATE ȘI SIGURANȚĂ - Calitatea și siguranța sunt cele mai importante părți ale proiectelor de la Tender Leaf Toy. Fiecare jucărie este făcută cu grijă pentru bunăstarea și educația copiilor. Proiectat de echipa TLT din Marea Britanie pentru a satisface toate standardele europene. Fabricat în fabrica TLT din Indonezia. Despre Tender Leaf Toys: Tender Leaf Toys creează jucării netede, frumos proiectate, care promovează învățarea prin joc. Tradiționali în concepție, dar contemporani în design, toate produsele sunt realizate cu un accent distinct pe meșteșug și calitate.