Jucarie dentitie gentil bear

100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Un ursuleț curat, într-o culoare neutră, bebelușul va fi impresionat de fața sa contrastantă.

Jucăria este creată cu accent pe prindere ușoară. Diferitele suprafețe și duritatea materialului stimulează frumos atingerea bebelușului, iar mestecarea jucăriei aduce alinare gingiilor dureroase în perioada de dentiție.

Este creata pentru a avea o prindere ușoară, formele sale stimulează atingerea, iar cauciucul în sine aduce alinare gingiilor dureroase în perioada de dentiție.

Natruba este un brand danez care creează jucării excepționale pentru bebeluși, inspirate din natură și design nordic. În spatele acestui brand se află o companie daneză de familie, a cărei filozofie este să analizeze fiecare detaliu al jucăriilor pe care le aduce - JUCAUS, ESTETIC și NATURAL. Jucăriile sunt realizate manual din cauciuc natural din arborele hevea. Textura cauciucului natural este moale, blândă, flexibilă și ideală pentru strangere și mestecat. De aceea, jucăriile sunt cele mai apreciate de bebelușii care își exersează prinderea sau alina durerea de dinți. Toate jucăriile marca Natruba sunt proiectate și dezvoltate cu accent pe copii. Au texturi, culori și forme diferite pentru a stimula dezvoltarea senzorială. Jucariile sunt foarte usoare si marimea lor este adaptata mainilor mici, stimuleaza simturile, exerseaza miscarea si coordonarea.

Frumosul design nordic inspirat din natură este subliniat de ambalaje frumoase. Jucăria este protejată cu hârtie absorbantă și este închisă într-o cutie. Tot datorită ambalajului luxos, jucăriile Natruba sunt un prim cadou ideal pentru bebeluși.

Natruba mizează pe siguranța absolută a jucăriilor sale. Cauciucul natural este extrem de igienic și, în același timp, jucăriile nu au valve sau găuri, astfel încât mucegaiul și bacteriile nu se pot acumula în interiorul lor.


Este de la sine înțeles că nu conțin PVC, BPA, ftalați și nitrozamine. Produsele Natruba sunt vopsite exclusiv cu coloranți alimentari, care sunt complet siguri. În plus, cauciucul natural este ecologic și se degradează biologic. Cu jucăriile sale, Natruba susține dezvoltarea abilităților motorii, dezvoltarea senzorială, dezvoltarea cognitivă și, nu în ultimul rând, imaginația. Jucăriile Natruba sunt desenate manual, sculptate manual, turnate și pictate manual - au fost făcute cu dragoste de multe mâini pentru copilul tău.

Dacă cumperi jucării Natruba, nici nu trebuie să le împachetezi, doar leagă-le cu o panglică.

Detalii

Categorii