5%

Learning Tower- Turn de invatare ALB

558,00 RON (TVA inclus) 588,00 RON
Livrare gratuita
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Learning towerul ajustabil, turnul de invatare sau scaunul inalt pentru copii cum ii se mai spune, este un produs MUST HAVE. Este atat de folositor pentru copii cat si pentru mamici. Dupa ce il veti achizitiona va veti intreba cu siguranta cum ati putut trai fara el inainte. De ce este atat de util?

  1. COPILUL INVATA – faptul ca sta in acest learning tower la un nivel mult mai inalt, observa indeaproape ceea ce se intampla pe blatul de bucatarie. Se stie foarte bine ca prin observatie, copilul absoarbe cel mai bine informatia si in sfarsit intelege ce „magie” se intampla cand se pregateste mancarica. Veti vedea de asemenea cat de utila este o mana mica de ajutor si cat de distractiv poate sa fie pentru copil sa contribuie la prepararea micului dejun, cinei, paranzului sau de ce nu a deserturilor gustoase. Iar, copiilor le plac sarcinile adultilor, asa-i?
  2. GATIREA ESTE FACILA – nu este usor sa ti copilul in brate si sa gatesti in acelasi timp. Acest lucru devine obositor si stresant pentru parinte, iar atmosfera inevitabil devine neplacuta. Cu ajutorul learning towerului, copilul sta cuminte si observa ce se intampla sau chiar ajuta parintele in prepararea mancarii.
  3. SPALAREA MAINILOR – independenta copilului este foarte importanta. Faptul ca se poate urca si cobori singur din learning tower, ii satisface nevoia de independenta. Iar, spalarea mainilor este extrem de importanta si este un obicei ce trebuie invatat de mic copil ajutand pe intreaga perioada a vietii.

Designul learning towerului este minimalist, integrandu-se in orice bucatarie. Se poate muta usor unde doriti. Are 3 nivele de inaltime (20, 30, 40 cm de la podea) pentru a putea fi folosit o perioada indelungata, pana cand copilul va putea ajunge singur la blatul de bucatarie. Faptul ca nu are usa, ii va crea independenta copilului si mamei totodata. Este neplacut pentru parinte ca munca lui sa fie intrerupta de fiecare data cand copilul solicita ajutor pentru a cobori din learning tower si nesigur pentru copil când ajunge sa invete cum se deschide ușița deoarece nu ar mai avea niciun sprijin in spate. Astfel, acest tip de turn de învățare fără ușa, cu 3 trepte de înălțime, forma conica ce permite o amprenta mai mare la sol, face ca acest turn sa fie unul stabil, sigur si totodata ușor de manevrat.

 


Detalii

Brand
Greutate suportata
pana la 80 kg a fost testat
Greutate
10 Kg
Material
MDF melaminat, culoare alb si canturi natur
Dimensiune
870x430x500/305 ( hxLxl)

Produse recomandate