Learning Tower- Turn de invatare NATUR

540,00 RON (TVA inclus) 599,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Learning towerul ajustabil, turnul de invatare sau scaunul inalt pentru copii,cum i se mai spune, este un produs MUST HAVE. Cu un design minimalist, simplu, in nuante naturale, learning towerul este tratat cu ULEI DE IN, nontoxic pentru copii. Am ales a trata acest learning tower cu cel mai natural produs si cel mai blând cu mediul ambiant. Oferă un luciu mat si scoate frumusețea lemnului in evidentă. Pentru ca learning towerul este mult folosit in bucatarie, oferă maxima protecție pentru umezeala. 

Designul learning towerului este minimalist, integrandu-se in orice bucatarie. Se poate muta usor unde doriti. Are 3 nivele de inaltime (20, 30, 40 cm de la podea) pentru a putea fi folosit o perioada indelungata, pana cand copilul va putea ajunge singur la blatul de bucatarie. Faptul ca nu are usa, ii va crea independenta copilului si mamei totodata. Este neplacut pentru parinte ca munca lui sa fie intrerupta de fiecare data cand copilul solicita ajutor pentru a cobori din learning tower, dacă ar exista o ușa si ar deveni periculos când copilul ar învață cum sa o deschidă.

De ce este turnul de invatare de mare utilitate? Pentru ca invatarea este mult mai facila, pentru ca nu mai solicita brațele mamei pentru a vedea ce se întâmpla pe blatul de bucatarie, pentru ca devine independent iar încrederea si stima de sine creste.

 


Detalii

Categorii
Brand
Greutate suportata
pana la 80 kg a fost testat
Greutate
10 Kg
Material
Panel calitatea A, impregnat cu ULEI DE IN 
Dimensiune
870x430x500/305 ( hxLxl)

Produse recomandate