Learning Tower- Turn de invatare PLIABIL

697,00 RON (TVA inclus) 869,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Turnul de invatare a fost proiectat pe baza principiului de baza al pedagogiei Montessori pentru dezvoltarea independentei si implicarea copilului in sarcinile de zi cu zi. Copiii vor aprecia oportunitatea de a se implica in pregatirea meselor sau in a ajunge la chiuveta pentru a spala vasele intr-un mod confortabil si sigur!

Parintii insa, de obicei sunt ingrijorati de cat spatiu va ocupa un turn de invatare, mai ales daca locuinta este una mica, in care fiecare centimetru conteaza. Astfel, am creat learning tower-ul pliabil, care este un vis devenit realitate pentru locuintele mici sau pentru parintii care nu isi doresc ca acest produs sa stea in mijlocul casei.

Turnul de invatare pliabil este un concept unic si un instrument util pentru orice familie cu copii intre 1-6 ani. Este proiectat pentru a permite copiilor sa urce foarte usor, avand 2 trepete de inaltime pentru a se potrivi diferitelor varste si a putea fi folosit multi ani la rand. Cu learning tower-ul pliabil, copiii mici nu trebuie sa astepte sa mai creasca pentru a ajunge sus la blat, si devin independenți ajungand sa se spele singuri pe maini sau sa ii ajute pe mami si tati in timp ce gatesc, totul in deplina siguranta! In plus, este primul si singurul turn care poate fi pliat cu o singura mana datorita unui sistem de pliere super simplu. Odata inchis, poate fi transportat cu usurinta dintr-o camera in alta sau depozitat dupa usa sau frigider.

Acum spatiul nu mai este o problema pentru a-i oferi copilului independenta de care are nevoie pentru a invata si a se dezvolta intr-un mod armonios – alege turnul de invatare pliabil.

Detalii

Brand
Greutate suportata
pana la 80 kg a fost testat
Greutate
10 Kg
Material
Placaj multistrificat, calitatea A, vopsit cu vopsea pe baza de apa
Dimensiune
870x430x500/305 ( hxLxl)

Produse recomandate