PATUT CASUTA GRI ANTRACIT- 120X200 CM

2.950,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Patutul tip casuta pentru copii are protectii laterale ce ofera siguranta copilului in timpul somnului. Stiind faptul ca multi copii se misca pe parcurul intregii nopti foarte mult, am conceput lateralele pe intreaga lungime a patutului, astfel incat riscul de accidentare in timpul somnului sa fie cat mai mic. Fiind realizat in serii mari, acest patut pentru copii a fost in permanenta consolidat astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de achizitionarea lui.

Designul este special creat pentru a fi o placere mersul la somn. De asemenea, una din protectiile laterale se poate detasa pentru ca patutul sa poata fi folosit pe o perioada cat mai indelungata.

Acest pat pentru copii este este realizat integral din MDF pentru un finisaj perfect, astfel am eliminat prezenta nodurilor, probabilitatea fisurilor ulteriloare si a imperfectiunilor naturale ale lemnului masiv. Robust, solid si durabil, patutul tip casuta permite asezarea parintelui langa copil in timpul adormirii acestuia, atunci cand este nevoie. Avand un design ce ii incanta pe copii, acestia se bucura ca au propria casuta, pe marimea lor simtindu-se fericiti sa doarma singuri in propriul pat si propria camera. Asadar, daca doriti trecerea copilului in camera lui, acest patut este alegerea perfecta!

Este vopsit cu produse sigure si special create pentru bebelusi si copilasi. Are sertare de depozitare a lenjeriei de pat sau a jucariilor. Sertarele sunt accesorizate cu roti. Pentru ca stim faptul ca fiecare camera este unica acest pat casuta este realizat astfel incat sertarele si hornul sa poata fi montate pe orice parte se doreste. De asemenea, sertarele fiind independente de patut, acestea pot fi sau nu montate. 

Este vopsit cu produse sigure si special create pentru bebelusi si copilasi. Are sertare de depozitare a lenjeriei de pat sau a jucariilor.

Dimensiunea interioara a patutului: 120x200 cm (dimensiune saltea)

Dimensiunea exteriora a patutului: 130x210 cm

Inaltimea pana la somiera: 30 cm

Inaltimea totala a patutului: 185 de cm

Inaltimea de la somiera pana la partea de sus a lateralei de protectie este de 35 de cm. Recomandarea noastra este de a se achizitiona o saltea de maxim 20 cm grosime. De asemenea, la rubrica saltele ortopedice, aveti posibilitatea achitionarii unei saltele premium, din semilatex, un produs ce este realizat din materiale naturale, din spumificarea Arborelui de Cauciuc

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Accesoriile (perna, lenjeria, decorul, salteaua etc) nu sunt incluse in pret.

Detalii

Brand