Patut ratan pentru bebelusi kepa

1.507,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU NL-LK006
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Modern, cu un design scandinav, acest pătuț pentru bebeluși Kepa va fi o piesă de decor care va atrage toate privirile, dar și un loc sigur pentru bebelușul tău.

Picioarele de metal dau un aspect contemporan, potrivit pentru o locuință modernă. Este dotat cu suport pentru baldachin care poate fi montat sau patutul poate fi folosit ca atare. Suportul oferta posibilitatea utilizarii unui baldachin de dimensiuni mici ce poate fi suspendat. Daca se doreste utilizarea unui baldachin mai mare ca si dimensiuni ce se agata de tavan, atunci puteti renunta la montarea suportului din dotare.

Așează pătuțul pentru bebeluși Kepa în camera copilului sau în camera de zi atunci când vrei să continui treburile de mămică, dar și să-l supraveghezi atent pe cel mic.

Ratanul natural din care este fabricat manual pătuțul asigură rezistență, durabilitate, dar este și suficient de ușor pentru a putea fi mutat dintr-o cameră în alta.

Culoarea naturală a ratanului aduce natura mai aproape de bebelușul tău.

Saltea inclusă în pachet.


Detalii

SKU
NL-LK006
Categorii
Brand
Intretinere
Pentru a prelungi viața ratanului natural, nu așeza produsul în locuri cu umiditate excesivă. Șterge cu o cârpă moale și uscată.
Adancime
55 cm
Material
Ratan, metal. Ratanul poate avea variații de culoare sau finisaj al materialului.
Inaltime
81cm (Înălțime totală 166cm)
Lungime
90/96cm