Placa echilibru

315,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Placa de echilibru este un articol multifunctional, ajutand la dezvoltarea echilibrului copiilor. Insa, pe langa acest atribut foarte important, stimulează creativitatea, imaginatia copiilor in privinta modului de utilizare. Ea poate fi folosita pe post de tobogan, inaltator (extrem de folosit la chiuveta de la baie pentru a se spala pe maini fara ajutor, dar si ca inaltator pentru masa din bucatarie cand dorim un mic ajutor la gatit).

Aspectul este unul minimalist, astfel incat se incadreaza in orice decor al locuintei, fara a necesita o depozitare ascunsa. Placa montessori este de culoare lemnului natur, avand marginea discreta colorata in culorile Lilu-Lilu: mint sau roz pastel sau poate fi integral natur.

Pe langa aceste intrebuintari, cu siguranta copilul dumneavoastra impreuna cu prietenii lui, vor gasi o multitudine de utilizari, precum un pod in joaca lor cu masinile sau pot sa o utilizeze pe post de masuta mobila pentru a lua micul dejun in pat, cand dorim sa ii rasfatam in weekend.

Avand in vedere faptul ca suporta o greutate mare...placa poate sa fie imprumutata si de noi parintii...Asadar, in sfarsit exista o jucarie ce poate fi folosita de intreaga familie.Detalii

Dimensiune placa
100x28x2 cm

Produse recomandate