Reversible Babynest Dried Leaves Meets Beiges

440,00 RON (Reducere 10%)
396,00 RON
Livrare gratuita
Disponibil in 7-10 zile de la comanda
Comenzi telefonice - 07428263760742826376

Acest BABYNEST este fabricat din BUMBAC 100% POPLIN pe partea din față, și BUMBAC SPALAT pe verso.

Tesaturile noastre din bumbac sunt tesaturi cu un finisaj mat si este foarte moale, oferind o senzație de răcoare, care se îmbunătățește la fiecare spălare. Este ușor, respirabil și incredibil de durabil, fără a se aduna în timp.

Siguranța copilului este pe primul loc, motiv pentru care alegem țesături naturale, ar fi bumbacul și inul, pentru proprietățile lor de respirație, și umplutură hipoalergenică din fibre de poliester. 
Pe măsură ce copilul crește, puteți trage sforile pentru a regla dimensiunea cuibului. Dopurile de șir sunt atașate la cablu, pentru a-l menține la lungimea sigură. 

Spațiul de odihnă al cuibului măsoară 35x80 cm, potrivit pentru bebelușii cu varsta de până la 1 an. Atunci cand desfaceti baza cuibului, interiorul acestuia se mareste, astfel incat el se potriveste si copiilor de peste 1 an de zile. 

Toate țesăturile sunt certificate OEKO-TEX.

(Pătura de muselină poate fi achiziționată separat!)


Curăţare:
Cuiburile noastre sunt lavabile la mașină!
Nu tam-tam cu saltele detașabile, care ia atât de mult timp pentru a le insera din nou in cuib! Pune tot cuibul în mașină, la 30 de grade C într-un cadru delicat, și apoi usucati-l la aer liber!