Reversible Babynest Jungle meets Linen

490,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Acest BABYNEST este fabricat din BUMBAC PERCALE 100% pe partea din față, și IN pe partea reversibila.

Bumbacul Percale** este o țesătură care are un finisaj mat si este foarte moale, oferind o senzație de răcoare, care se îmbunătățește la fiecare spălare. Este ușor, respirabil și incredibil de durabil, fără a se aduna în timp.

Inul ofera o izolare excelentă - permițând circularea aerului în timpul verii și păstrând căldura pe timpul iernii. Inul  absoarbe umiditatea și este un anti-alergenic natural.

Siguranța copilului este pe primul loc, motiv pentru care alegem țesături naturale, ar fi bumbacul și inul, pentru proprietățile lor de respirație, și umplutură hipoalergenică din fibre de poliester. 


**Tesatura Percale este fabricata din fire 100% bumbac, are desitatea mai mare de la 71 fire/10cm (180 fire/inch) pana la 98 fire/10cm(250fire/inch, rezultand o tesatura mai compacta. Cu toate ca este o tesatura superioara, este mata, nu are aspect satinat, dar este o textura foarte moale si fina ca cea a Satinului cu o stabilitate mare la spalare si foarte rezistenta.

Pe măsură ce copilul crește, puteți trage sforile pentru a regla dimensiunea cuibului. Dopurile de șir sunt atașate la cablu, pentru a-l menține la lungimea sigură. 

Spațiul de odihnă al cuibului măsoară 35x75 cm, potrivit pentru bebelușii cu varsta de până la 1 an. Atunci cand desfaceti baza cuibului, interiorul acestuia se mareste, astfel incat el se potriveste si copiilor de peste 1 an de zile. 

(Pătura de muselină poate fi achiziționată separat!)


Curăţare:
Cuiburile noastre sunt lavabile la mașină!
Nu tam-tam cu saltele detașabile, care ia atât de mult timp pentru a le insera din nou in cuib! Pune tot cuibul în mașină, la 30 de grade C într-un cadru delicat, și apoi usucati-l la aer liber!

Detalii

Categorii
Brand