Set bambus Newborn Sleepy - lila

231,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SETNS3

Descriere

Cu cei mici în gand am creat un bundle din bambus moale,mătăsos, unde fiecare articol e menit să vină în ajutorul proaspeților părinți și bebelușilor deoportivă.

Cu proprietățile unice ale bambusului, cum ar fi protecție termică și naturală UV, proprietăți antibacteriene și hipoalergenice, material moale și blând pentru piele, pachetul Newborn Sleepy, pentru bebeluși 0-3 luni ,este un bundle de început perfect și un cadou ideal pentru cei mici.

Cămașă cu nod pentru bebeluș fost concepută pentru a avea acces ușor la schimbatul scutecului, în special pe timpul nopții când micuțul tău are nevoie de un somn liniștit.De asemenea cămașă cu nod are mânecile reversibile de a proteja pe micuțul tău împotriva zgârieturilor accidentale. Știm cu toții cât de repede cresc unghiile celor mici !

Pătura pentru înfăşat moale si delicata împreună cu căciulița din bambus este combinația ideală pentru a-ți înfășa micuțul/micuța. Dimensiunile generoase de 120×120 cm o fac sa fie extrem de versatilă, putând fi folosită ca pătură pentru învelit bebelușul, cearșaf pentru pătuț și chiar protecție pentru alăptat.


Detalii

SKU
SETNS3
Categorii
Brand
Varsta recomandata
0-3 LUNI