Tapet- mountain

298,00 RON
Pretul include taxa tva de 19%; Livrare gratuita
Disponibil in 7-10 zile de la comanda
Comenzi telefonice - 07428263760742826376
Daca v-ati pus problema alegerii intre tapet si vopsea pentru acoperirea peretilor din camera copilului dumneavoastra, trebuie sa stiti de ce este mai recomandat sa alegeti tapetul. Acesta personalizeaza si inveseleste imediat incaperea, venind in sprijinul dumneavoastra cu mai multe tipuri de modele care sa satisfaca si cel mai pretentios utilizator. Tapetul este mul mai usor de aplicat decat vopseaua, nu murdareste camera si acopera mai bine imperfectiunile peretilor.

Material tapet: VINILlavabil (se poate sterge cu o carpa umeda imbibata in apa de umre de praf, amprente etc.)
Taietura fasii si imbinare fasii:  “taietura dubla (double-cut)”
Aceasta tehnica este foarte utila si presupune suprapunerea a doua fasii de tapet, iar apoi taierea concomitenta a ambelor fasii astfel incat dupa indepartarea bucatilor taiate sa rezulte o imbinare perfecta. Taietura dubla poate fi efectuata cu un cutter special, fiind recomandat a se folosi lame bine ascutite, astfel se va evita deteriorarea stratului suport de sub tapet si franjurarea taieturii. Dupa efectuarea taieturii bucatile taiate si eventualele bule de adeziv vor fi indepartate, iar imbinarea rezultata va fi presata cu rola presoare. 

Realizare grafica: Tapetul se dimensioneaza pe cotele peretelui pe care o sa fie amplasat, astfel costul lui se calculeaza in functie de dimensiunile peretelui (inaltime si lungime) + 10 cm adaugati perimetral pentru usurinta in montaj. Tapetul este unic ca si design.  
Tapetul se poate personaliza cu numele copilului sau cu orice alt text la alegere, iar personajele din tapet se pot interschimba intre ele.  

Tapetele din vinil sunt defapt tapete din hârtie cu o acoperire din vinilin. Anume acoperirea este ceea ce le face de preferat pentru că crește drastic rezistența lor la acțiuni nefavorabile, inclusiv umezeală, raze ultraviolete și chiar foc. Probabil cel mai mare avantaj al lor este faptul că sunt practic neinflamabile deși sunt create din hârtie. Asta vă permite să păstrați aspectul pereților chiar și în cazul unor accidente ușoare, predispusi mai ales în camera unde copilul dumneavoastra se joaca toata ziua.

Un avantaj mare al tapetelor din vinilin este acoperirea lor ecologică pură. Siguranța materialelor folosite la prelucrarea lor vă permite să le folosiți la decorarea pereților din dormitor și chiar din camera copilului, fără a vă teme de substanțe toxice emise. Curățarea lor cu un prosop umed este nu doar posibilă, dar și excepțional de ușoară.

Dacă nu vă place să faceți reparații și să schimbați interiorul des, neapărat trebuie să alegeți tapetele din vinilin. Ele sunt unele dintre cele mai durabile, iar acoperirea lor protectoare față de razele UV va păstra culorile luminoase și vii timp de ani de zile.

Pretul afisat este de mp