Animăluțele apelor pe raft, din lemn premium

270,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU TL8479

Descriere

Animăluțele apelor pe raft, din lemn premium - Coastal Creatures - 10 piese

Acest set adorabil se dublează ca o jucărie și un decor pentru camera de joacă. Odată ce micuțul tău va termina de animalele, le poate pune în cutie pentru a le menține organizate departe de podea. Prezintă-i copilului toate animalele apelor și lasă-ți-i imaginația să zburde! Acest set de joacă clasic, dar contemporan, este realizat din lemn rezistent și va oferi ore nesfârșite de timp de joc departe de ecran. Nu este un plastic ieftin, care se va rupe cu ușurință, acesta este un set robust care va dura peste ani. Atât fetelor cât și băieților le va plăcea acest mic set distractiv. Dimensiunea potrivită pentru mâini mici, pentru poșete sau punguțe, această colecție animalele apelor poate fi luată oriunde mergeți. Țestoasei de mare, delfinului, peștelui zburător, focăi, pufinului, crabului ermit, crabului, balenei, pinguinului, pescărușului le va plăcea să meargă în aventuri ... acest joc de joc îi va ține pe copii ocupați ore întregi! Promovarea distracției sănătoase și pozitive - Situațiile din viața reală îi inspiră pe copii să gândească creativ în timpul copilăriei și îi determină să interacționeze mai ușor cu ceilalți, în același timp, construind încredere și prietenie. De asemenea, le consolidează limbajul, emoțiile și abilitățile motrice fine. O metodă bună de dezvoltare a procesului de gândire - Copiii vor învăța să gândească pas cu pas și să cultive bune obiceiuri organizaționale în timp ce îndeplinesc sarcini. Încurajează interacțiunea cu părinții și frații pentru a rezolva problemele și a-și îndeplini obiectivele.

Recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

JOCURILE PREMIUM CREEAZĂ UN MEDIU DE JOC NATURAL - TLT folosește cunoștințele și creativitatea pentru a aduce energie și emoție jucăriilor realizate din lemn premium. Din dorința de a proteja pământul, folosesc doar lemn ecologic. Realizat dintr-o resursă regenerabilă - Vă doriți ce-i mai bun pentru copilul dumneavoastră și această jucărie chiar acest lucru livrează. Fabricat din lemn de arbore din cauciuc regenerabil, aceasta este o jucărie ecologică și sigură, care nu conține substanțe chimice, iar pentru fiecare copac care devine o jucărie frumoasă, un altul este replantat. Vopseaua folosită este pe bază de apă, non-toxică, pentru a păstra copii în siguranță.

ÎNDEPLINEȘTE TOATE STANDARDELE DE SIGURANȚĂ ȘI CALITATE EUROPENE - Calitatea și siguranța sunt cele mai importante părți ale proiectelor de la Tender Leaf Toy. Fiecare jucărie este făcută cu grijă pentru bunăstarea și educația copiilor. Proiectat de echipa TLT din Marea Britanie pentru a satisface toate standardele europene. Fabricat în fabrica TLT din Indonezia. Despre Tender Leaf Toys: Tender Leaf Toys creează jucării netede, frumos proiectate, care promovează învățarea prin joc. Tradiționali în concepție, dar contemporani în design, toate produsele sunt realizate cu un accent distinct pe meșteșug și calitate.

Detalii

SKU
TL8479
Categorii
Varsta recomandata
3+
Greutate
1.230
Dimensiune
36*8*26