Tapet Ballerina

180,00 RON (TVA inclus) 250,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU TAP BALLET
Cum te putem ajuta?

Descriere

Pentru iubitorii rozului, acest tapet este un vis devenit realitate. Bogat in detalii, delicat si fin, elegant daca vrei, tapetul "Ballerina" o sa arate minunat in camera fetitei tale. Alege un mobilier simplu, un covor si draperii deschise la culoare si combina-le cu tapetul MIAKI, iar rezultatul va fi spectaculos.

Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.

Detalii

SKU
TAP BALLET
Categorii
Brand

Produse recomandate