28%

Tapet Boho Tea Party

180,00 RON 250,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU TAP BOHO TEA
Cum te putem ajuta?

Descriere

Combinația de culori calde, atât de specifică stilului boho, a inspirat o reinterpretare a acestui frumos model de tapet, pe care-l găsiți în colecția noastră și în variantă alb-negru cu pete de culoare galbene. Ne place tare mult ce-a ieșit, iar tapetele cu tematică florală câștigă tot mai mult teren în amenajările camerei copilului

Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.

Detalii

SKU
TAP BOHO TEA
Categorii
Brand

Produse recomandate