28%

Tapet Bunnies with Balloons

180,00 RON (TVA inclus) 250,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU TAP BUNBAL
Cum te putem ajuta?

Descriere

Simplu înseamnă și frumos. Și ce este mai frumos decât să primești în universul copilului tău trei iepurași simpatici care zboară cu baloanele lor? Culorile calde fac tapetul foarte ușor de integrat în designul camerei copilului tău și lasă loc și altor elemente decorative. Poți alege polițe, tablouri sau orice alte obiecte decorative.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.


Camera copilului tău este prima lui poveste…Alege să-l trimiți în spațiu, să înoate cu balenele sau să plăsmuiasca aventuri pe crestele munților. Tapetul Miaki da viata peretilor si ii duce pe cei mici pe cele mai fascinante meleaguri ale imaginatiei. Modelele noastre iti permit sa accesorizezi peretii si cu alte elemente, iar gama variată de culori și povești își gasește locul in orice context. Mai presus de toate astea stă calitatea produselor Miaki. Cerneala folosită este 100% ecologică, pe bază de apă, fară substanțe toxice de genul metalelor grele, compușilor volatili sau hidrocarburilor aromatice, și nu emană niciun miros care să le pună in pericol sănătatea. Știm cât le place celor mici să măzgălească pereții sau să arunce cu jucării de colo-colo, însă hârtia are proprietăți anti-zgâriere și se poate curăța foarte ușor cu o bucată de material textil, umezită.

Detalii

SKU
TAP BUNBAL
Categorii
Brand

Produse recomandate