Tapet Inhabited Rita's Jungle

270,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU TAP RITA ANIMALS
Cum te putem ajuta?

Descriere

Jungla este fără doar și poate un motiv extrem de îndrăgit atât în rândul copiilor, cât și al părinților. Sau...mai ales al părinților. Unul din modelele voastre favorite, Rita's Jungle, a fost invadată de animale care au umplut de viață și suflet peisajul verde atât de apreciat de voi.

Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Detalii

SKU
TAP RITA ANIMALS
Categorii
Brand