Tapet Sugar Clouds

250,00 RON
Livrare gratuita
Comenzi telefonice - 07428263760742826376
Cod produs - SKU: TAP SUGAR CL

Știm că plutești de când ai aflat că vei deveni mamă, cu atât mai mult după ce a și venit pe lume puiul de om, așa că venim în întâmpinarea ta cu acest model de tapet care să-ți susțină starea. Un model de tapet care va umple frumos chiar mai mulți pereți, nu doar unul, și care lasă loc si altor decorațiuni

Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.