Tapet Sweet Waves

250,00 RON
Livrare gratuita
Comenzi telefonice - 07428263760742826376
Cod produs - SKU: TAP SW WAV

Valurile japoneze sunt cel mai recunoscut motiv al artei japoneze din toate timpurile. Noi le-am dat o nota copilaroasa și astfel devin potrivite pentru cei mici. Daca sunteți pasionați de mare, valuri, sau daca puiul tau se simte cel mai în largul lui în baie, atunci acest tapet este potrivit pentru voi

Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.