28%

Tapet Tale of the Woods 2

180,00 RON 250,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU TAP TALE2

Descriere

Pădure, animăluțe, culori calde și plăcute, toate compun ambianța perfectă pentru o dezvoltare armonioasa a copilului tău. Stimulează-i creativitatea și lasă-l să descopere toate personajele ascunse in acest peisaj. Fă din camera copilului tău un spațiu plin de căldură și liniște.

Camera copilului tău este prima lui poveste…Alege să-l trimiți în spațiu, să înoate cu balenele sau să plăsmuiasca aventuri pe crestele munților. Tapetul Miaki da viata peretilor si ii duce pe cei mici pe cele mai fascinante meleaguri ale imaginatiei. Modelele noastre iti permit sa accesorizezi peretii si cu alte elemente, iar gama variată de culori și povești își gasește locul in orice context. Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.


Detalii

SKU
TAP TALE2
Categorii
Brand

Produse recomandate