Lilu-lilu (lilu-lilu.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • CARGUS, Livrare in 1-2 zile pentru produsele aflate pe stoc. Te rugam sa verifici din nou disponibilitatea produsului pentru a sti cand ajunge la tine comanda mult dorita., Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 3,00 RON

    0,00 RON … 299,00 RON   →   17,00 RON
    300,00 RON sau peste   →   0,00 RON

POLITICA DE RETUR

 Inainte de livrarea produselor comandate, acestea se verifica de catre Vanzator, insa exista mica probabilitatea ca pe transport, din cauza unei manipulari defectuoase, produsele sa sufere prejudicii. In acest caz, pe awb-ul lipit pe colet, pe ambele exemplare trebuie specificat la coloana "observatii" obiectiile dumneavoastra cu privire la starea ambalajului si la starea produselor primite. In acest caz, returul este gratuit fara a suporta Clientul vreun cost suplimentar. 

Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice, accesorii lipsă etc. vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin  metoda de plată transfer bancar.