Set bambus Newborn Complete - lila

521,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Comenzi telefonice - 07428263760742826376
Cod produs - SKU: SETNC3

Cu cei mici în gand am creat un bundle din bambus moale,mătăsos, unde fiecare articol e menit să vină în ajutorul proaspeților părinți și bebelușilor deoportivă.

Cu proprietățile unice ale bambusului, cum ar fi protecție termică și naturală UV, proprietăți antibacteriene și hipoalergenice, material moale și blând pentru piele, pachetul Newborn Complete pentru bebeluși 0-3 luni ,este un bundle de început perfect și un cadou ideal pentru cei mici.

Salopeta cu mânecă lungă a fost concepută pentru a avea acces ușor la schimbatul scutecului datorită fermoarului cu deschidere dublă, iar mânecile reversibile de a proteja pe micuțul tău împotriva zgârieturilor accidentale. Știm cu toții cât de repede cresc unghiile celor mici !

Cămașă cu nod pentru bebeluș asigură, de asemenea acces ușor la schimbatul scutecului, în special pe timpul nopții când micuțul tău are nevoie de un somn liniștit.

Pătura pentru înfăşat moale si delicata împreună cu căciulița din bambus este combinația ideală pentru a-ți înfășa micuțul/micuța. Dimensiunile generoase de 120×120 cm o fac sa fie extrem de versatilă, putând fi folosită ca pătură pentru învelit bebelușul, cearșaf pentru pătuț și chiar protecție pentru alăptat.

Body cu mânecă scurtă este, de asemenea, confecționat din viscoză moale de bambus, una dintre cele mai bune țesături respirabile pentru pielea delicată a bebelușului.

Port supportul de bebe este ușor, moale, mătăsos, sufficient de puternic pentru a susține atât spatele părințiilor, cât și bebelușul. Datorită proprietăților unice ale bambusului, wrapul va ajuta la reglarea temperaturii corpului, menținându-l răcoros vara și cald iarna, făcându-l pe micuțul tău să se simtă în siguranță, protejat și confortabil.