28%

Tapet EOJ Space Jam2

180,00 RON 250,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU TAP EOJ SPACE2
Cum te putem ajuta?

Descriere

Imaginația copiilor trece granițele pe care noi, adulții, le putem cuprinde. Ei călătoresc oriunde doar cu puterea gândului, și povestesc totul până la cel mai mic detaliu, de te întrebi dacă nu cumva chiar a fost acolo unde spune. Ei bine, tapetul nostru Spacetrip îl va ajuta să călătorească și mai ușor în nemărginitul Univers.

Camera copilului tău este prima lui poveste…Alege să-l trimiți în spațiu, să înoate cu balenele sau să plăsmuiasca aventuri pe crestele munților. Tapetul Miaki da viata peretilor si ii duce pe cei mici pe cele mai fascinante meleaguri ale imaginatiei. Modelele noastre iti permit sa accesorizezi peretii si cu alte elemente, iar gama variată de culori și povești își gasește locul in orice context. Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.

Detalii

SKU
TAP EOJ SPACE2
Categorii
Brand

Produse recomandate