Tapet Night Sky

250,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU TAP NIGHT SKY
Cum te putem ajuta?

Descriere

Un cer de noapte instelat pentru care noi ti-am pregatit o provocare. Avem un set complet de planete printate pe un material usor, pe care sa le puteti lipi impreuna pe cer. Creati-va propriul univers! Planetele le gasesti in categoria "Stickere" sau mai jos la produse recomandate. Distractie placuta!!

Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.


Detalii

SKU
TAP NIGHT SKY
Brand

Produse similare