Tapet Sketch the Universe

230,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Comenzi telefonice - 07428263760742826376
Cod produs - SKU: TAP SKE UNI

Joaca este cel mai bun mod prin care copilul poate învăța, dar cu siguranță știai asta deja. Dacă alegi tu, sau alegeți împreună acest model de tapet, cel mic va fi încurajat să deseneze singur imaginile de pe perete. Creativitate, imaginație, coordonare ochi-mână, atenție la detalii...și lista avantajelor poate continua

Unic in România, tapetul cu o țesătură extrem de naturală imbracă peretele sau pereții pe care îi alegi ca o haină. Printăm totul dintr-o bucată, iar montajul este foarte simplu. Dacă ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoană care asamblează totul prin casă, montajul va fi o distracție.

Tapetul este personalizat, se realizeaza pe dimensiunea peretelui dumneavoastra.

Trebuie sa ne comunicati doar lungimea si latimea peretelui, iar noi vom realiza grafica pe dimensiunile date. In cazul in care exista mobilier pe peretele pe care va veni montat tapetul, noi vom muta personajele, astfel incat sa nu fie obstructionate de mobilier. Asadar, tapetul dumneavoastra va arata minunat! Si sa nu uitam, tapetul poate sa contina numele copilului. Toate aceste servicii fiind incluse gratuit.

Pretul afisat este pe mp.